Campanie Liebherr - 6 ani garanție

 
 
“Încredere în calitatea germană - 6 ANI GARANȚIE”Dezvoltarea continuă a produselor, optimizarea tuturor componentelor și o prelucrare perfectă până la cel mai mic detaliu asigură deja proverbiala calitate Liebherr. Astfel, bazându-ne pe calitatea de înaltă clasă dăm startul unei noi campanii de extragaranție.
Toate produsele frigorifice marca Liebherr, cu excepția modelelor încorporabile achiziționate în perioada 1 Februarie – 31 Decembrie 2018 beneficiază de 6 ani garanție. Extragaranția va fi valabilă cu condiția activării acesteia.

MECANISMUL DE DESFĂŞURARE A CAMPANIEI

În perioada 01 februarie – 31 decembrie 2018, produsele Liebherr participante la promoție vor beneficia de 6 ani garanție (4 ani+2 ani extra). Extragaranția va fi valabilă cu condiția activării acesteia.


Pentru activarea și înregistrarea garanției extinse trebuie să transmiteți informațiile din formularul de înregistrare comunicat astfel:

Online: Completați formularul click aici
Prin telefon: 0799 995 995

Veți primi un număr de înregistrare care trebuie notat pe certificatul de garanție, în limba română, al produsului. Neactivarea garantiei extinse in termen de 21 de zile, de la data achizitionarii produsului duce la pierderea acesteia iar, in acest caz, ramane valabila numai garantia standard de 4 ani.

Descarcă de mai jos documentele specifice campaniei:

Descarcă regulamentul de extragaranție.
Descarcă formularul de extragaranție.

© Copyright 2018 Liebherr Electrocasnice. Toate drepturile sunt rezervate.
marelvi